Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (2.98 secunde)
Acest duo care a facut legenda in rock-ul romanesc in perioada in care a cantat in Compact a revenit pe scena, "dupa ani si ani", oferind o adevarata revelatie in muzica de gen. ... Dragi prieteni, muzica rock de calitate revine!
Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica. ... Pentru el muzica este o stare pe care o traieste foarte intens, impartind-o cu publicul.
Supranumit "Fenomenul Canaf" dupa ce s-a facut remarcat prin participarea la concursul "Vocea Romaniei" in 2012, Iulian a ramas un om simplu cu o mare dragoste de muzica. ... Pentru el muzica este o stare pe care o traieste foarte intens, impartind-o cu publicul.
Toate au contribuit, atunci cand au fost compuse, la cristalizarea unui stil important pentru muzica rock din Romania si era firesc ca ele sa reprezinte si pentru Rezident Ex un inceput de drum.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... Eu si fiul meu, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, cantam muzica populara si apartinem de Casa Sindicatelor.
improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film. ... In periplul nostru prin cele 19 orase vom promova timp de 10 luni o selectie optima de titluri de carte, muzica si film, din portofoliul celor peste 100 edituri reprezentate.
Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului - show-ul in premiera in Romania al lui Andrea Bocelli a starnit un interes aprins printre iubitorii de muzica.
Doar cateva ore ii mai despart pe fanii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume de reintalnirea cu idolii sai, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher pregatind pentru cea de-a doua vizita in Romania peste 2 ore de muzica live intr-un show cu adevarat electrizant!
Dupa ce Gojira si-a anuntat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a inceput sa se transforme dintr-un simplu crew de DJ intr-o adevarata trupa de muzica electronica live.
Florin Grozea, compozitor si producator muzical cu experienta de 17 ani in industria muzicala, vine joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, la workshop-ul djsuperstore, pe Strada Scoala Ciocanul 3 - 5, pentru a vorbi despre prima carte inspirationala din muzica romaneasca.
Debuteaza in muzica si a filmat un videoclip cu cai! ... Dar am reusit sa o scoatem la cap si pana la urma a iesit ceea ce ne-am dorit", povesteste Elena Vasile, care s-a lansat curand in muzica cu un proiect solo si va canta sub numele de LeeYa.
Dupa ce a debutat in muzica ca si textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina, Elena Vasile s-a orientat catre o cariera solo.
Elena Vasile a debutat in muzica ca textier pentru diversi artisti cunoscuti, printre care si Liviu Varciu, ea fiind cea care i-a compus acestuia piesa despre Adelina. ... Elena Vasile a debutat in muzica ca si textier pentru diversi artisti cunoscuti, dar, mai nou, se lanseaza ca artista solo.
Trei zile de bucurie, muzica, dans, cu targ de mestesugari, spatiu gastronomic si o paradă ... concerte ale rapsozilor populari, tarafuri rurale si pseudo - rurale, fanfare, tarafuri de muzica lautareasca, ansambluri folclorice romanesti si internationale, ansambluri ale minoritatilor si comunitatilor nationale si mai ales distractii pentru cei mici:
In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore.
Evenimentul a reunit recitaluri ale artistilor care, transpunand pe portativ poeziile lui Adrian Paunescu, au prilejuit o incursiune in timp, dedicata atat celor care au inca nostalgia acelor vremuri, amintindu-si repertoriul folkistilor sau fosnetul paginilor almanahului "Flacara", cat si generatiei tinere, fata de care avem datoria de a scoate din uitare adevarata muzica, cea care a facut istorie.
Timp de doua ore, Joe Cocker a oferit fanilor din Romania o combinatie intre dinamism, muzica de calitate si bucuria de a canta si cea de a asculta muzica buna.
Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti". ... Odinioara, in multe zone ale tarii, muzica de fanfara sau de taraf era nelipsita.
Poate mai mult ca alte popoare, romanii au asteptat acest concert care aducea cu sine nu doar muzica extraordinara de pe celebrul album, ci si semnificatii istorice si politice in care noi, romanii, ne regasim.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE.
google-analytics.com